Økologisk Hakkebøff i ølsaus

Økologisk Hakkebøff i ølsaus

Hakkebøff

Hakkebøffen stekes i panne med smør til den er ferdig varmet.

 

Ølsaus

Skjær en liten løk i små biter og stek til den er gyllen. Hell så over med øl og la det småkoke til du har reduser væsken med 2/3.  Tilsett litt kraft og smak til med salt.

Hvis du ønsker en tykkere saus, tilsett litt jevning eller maisenna.

 

Grønnsaker

Gulrot, løk og pastinakk skjæres i skiver og stekes i olje til de er møre. Smak til med salt.

Mandelpotet med skall skjæres i biter og legges i en ildfast form. Dryss over med salt og olje. Vend de om slik at de dekkes jevnt. Stekes i ovnen på 220 grader i 22 minutter.

 

Servering

Legg grønnsakene, kjøttet og potetene på en tallerken. Hell ølsausen over kjøttet, og pynt med løk.

 

God appetitt!