Lammepølse med pinnekjøtt
Lammepølser
Lammepølsene stekes på middels varme. Ca. 6 minutter på hver side.
Kålrabistappe
Skjær kålrabi i grove biter og kok til de blir møre. Mos de i kjelen, og tilsett smør og fløte. Bland alt godt sammen til en jevn masse, og tilsett salt og pepper etter eget ønske.
Syltet løk
Kok opp 1 dl eddik, 2 dl sukker og 3 dl vann. Rør godt sammen.
Kutt en rød løk opp i staver, legg de en en bolle, og hell over laken du lagde tidligere. Sett det til avkjøling, og la det stå i minimum 2 timer før servering.
Ølsirup
Kok opp 2 dl mørk øl sammen med 100 gram sukker. Rør godt om og la det småkoke til blandingen er redusert til halv mengde.
Saltbakte poteter
Mandelpotet med skall skjæres i biter og legges i en ildfast form. Dryss over med salt og olje. Vend de om slik at de dekkes jevnt. Stekes i ovnen på 220 grader i 22 minutter.
Servering
Legg kålrabistappen, potetene, løken og pølsene pent på tallerkenen. Drypp over ølsirup etter eget ønske.
God appetitt!