Røroskjøtt AS inngår stor samarbeidsavtale med Britannia Hotel

Røroskjøtt AS inngår stor samarbeidsavtale med Britannia Hotel

Røroskjøtt og Britannia har inngått en 5 års samarbeidsavtale om levering av kjøtt og produktutvikling.

Røroskjøtt og Britannia har inngått en 5 års samarbeidsavtale på levering av kjøtt og produktutvikling.

Om Britannia Hotel:

Britannia Hotel stengte sommeren 2016 for en omfattende tre-årig totalrenovering og gjenåpner 01. April 2019, som et internasjonalt femstjerners hotell. Britannia Hotel skal etter gjenåpning i 2019 fremstå som ett av Norges aller beste hotell, et reisemål i seg selv, med seks ulike restaurantkonsept: fra spennende, uformelle mat- og drikketilbud, til kokkekunst på aller høyeste nivå i Speilsalen. Hotellet får 257 nye rom og suiter, spa og velværeavdeling, moderne konferansefasiliteter, ballroom og elegante selskapslokaler. Tidligere i sommer ble det kjent at Britannia Hotel er blitt medlem av The Leading Hotels of The World. Medlemskapet er en del av ambisjonen om å bli et internasjonalt femstjerners hotell på toppnivå. På Britannia er menyene alltid tuftet på gode råvarer så derfor ble Røroskjøtt et naturlig valg.

Om Røroskjøtt AS:

Røroskjøtt AS er et heleid datterselskap av Røros Slakteri AS som samarbeider med meget dyktige bønder fra Rørostraktene med beiteområder som gir fantastiske råvarer. Røroskjøtt er en liten og kvalitetsorientert kjøttforedlingsbedrift med utgangspunkt i lokale råvarer som i dag leverer produkter til både storhusholdning og de store dagligvarekjedene Rema 1000, Coop og Norgesgruppen.

Røroskjøtt ønsker å være best på kvalitet og fagkunnskap, og da kunne vi ikke fått en bedre samarbeidspartner enn Britannia sier Kjell Ove Oftedal (daglig leder) og Sten Thure Solli(produksjonsleder) Vi er stolte over å få muligheten til å jobbe sammen med Britannia som har noen av de beste kokkene i Norge og verden. Å jobbe sammen med de aller beste, gir de beste forutsetninger for å kunne utvikle nye og spennende produkter. Avtalen er stor og viktig for Røroskjøtt AS og vil skape nye arbeidsplasser og økt lokal verdiskaping i årene fremover.

Vi har som mål at samarbeidsavtalen skal bli verdifull for begge parter og gleder oss til å starte opp for fullt når Britannia åpner.