Butikk

Butikk

Røros Slakteri AS har et lite butikkutsalg. Vareutvalget varierer med årstidene, men vi har også noen helårsgodbiter. Åpningstider 08.00-15.30 mandag-fredag.

Røros Slakteris egen spikjipølse, er laget på storfekjøtt og er, skal vi tro mange av våre kunder, en av Norges beste. Vi lager også Rørosspesialiteten surpølse, en fyldig, saftig og syrlig pølse som er laget på kokt kjøtt og byggryn. Lovprist av mesterkokker!

 

Vi har alltid et utvalg av Røroskjøttproduktene, utvalget varierer fra uke til uke. Fenalår av Røroslam Lammebratwurst med pinnekjøtt og kalvebratwurst har vunnet heder og ære, les mer om Røroskjøttproduktene her »

 

Vi selger også blod, som mange jakthundeiere bruker.

I slutten av november fyller vi opp alle frysere og kjøleskap med våre juleprodukter. Slakteriets julepølse, kalverull og julesylte hører hjemme på spisebordene i julehøytiden. Det er også plass til okserull, lammerull og mange andre godsaker fra Røroskjøtt. Her finner du de perfekte julegavene til de som har alt.

 

I tillegg til å ha et utsalg på slakteriet, dukker vi opp på Julemarked på Røros med en egen bod. Legg gjerne turen til dette markedet, det er absolutt Norges mest sjarmerende, og velsmakende julemarked.

Butikken er åpen mandag-fredag, kl. 08.00-15.30